Pentru prajitura cu alune si ciocolata se freaca untul cu 50 g zahar tos, pana se face o spuma.
Pentru prajitura cu alune si ciocolata se freaca untul cu 50 g zahar tos, pana se face o spuma. Se adauga, pe rand, galbenusurile unul cate unul, pe urma iaurtul, alunele si coaja de lamaie. Se bat albusurile spuma, adaugand restul de zahar tos si se incorporeaza in crema de unt. Se amesteca bine, apoi se coace in tava tapetata cu unt si faina la foc iute timp de treizeci si cinci de minute. Se scoate, se raceste, apoi se rastoarna pe un platou.
Prajitura cu alune si ciocolata se unge cu dulceata pe deasupra, se rade ciocolata si se serveste.
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii