Prajitura cu agrise - DIETETICA

* Se freaca bine untul cu indulcitorul si cu esenta de vanilie. * Se adauga treptat ouale. * Se adauga laptele. * Se amesteca faina cu praful de copt

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 borcan (720 ml) de compot de agrise)
  • * 150 g unt
  • * 50 g indulcitor
  • * 1 lingurita esenta de vanilie
  • * 4 oua
  • * 100 ml de lapte
  • * 300 g faina
  • * 1 lingurita praf de copt
  • * 70 g de migdale taiate felii
  • * Margarina pentru ungerea tavii
  • * 6 g zahar pudra
  • * Frisca dietetica pentru ornat

Mod de preparare

* Se freaca bine untul cu indulcitorul si cu esenta de vanilie.

* Se adauga treptat ouale.

* Se adauga laptele.

* Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga la aluat.

* Se amesteca bine pana obtineti un aluat uniform.

* Se toarna inr-o tava unsa in prealabil cu margarina.

* Se aseaza agrisele peste aluat si se introduce tava la cuptor.

* Se coace circa 35 de minute.

* Dupa ce au trecut circa 15 minute din timpul de coacere, se presara si feliile de migdale peste prajitura.

* Se scoate si se lasa sa se raceasca.

* Se presara zahar pudra peste prajitura.

* Se poate servi cu sau fara frisca.

Portii: 24

Informatii nutritionale pentru o portie:

* Calorii: 180
Pofta buna!

Reteta Prajitura cu agrise - DIETETICA propusa de _dulcik_

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui
Snitel de curcan

Snitel de curcan

Snitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...

Snitel de curcan
Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...

Ciorba ardeleneasca
Cele mai apreciate rețete
Dulceata de gutui
1
Dulceata

Dulceata de gutui

Dulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...

Dulceata de gutui
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui
2
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui
Minciunele sau scovergi
3
Gogosi

Minciunele sau scovergi

Minciunelele sau scovergile sunt dulciurile copilariei mele si imi place si acum ca din aluatul care ramane de la gogosile...

Minciunele sau scovergi
Suc din morcovi, portocale si sfecla rosie la Kuvings
4
Sucuri fructe si legume

Suc din morcovi, portocale si sfecla rosie la Kuvings

Un suc plin de vitamine care raman intacte doar prin presarea la rece cu ajutorul storcatorului Kuvings!

Suc din morcovi, portocale si sfecla rosie la Kuvings
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
5
Dulciuri

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)

Un desert rapid si delicios, care merita incercat.

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
Parteneri
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Gustos.RO

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Trubochki - Cornulete Rusesti
ReteteCulinare.RO

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia