Pentru prajitura Buturgi aveti nevoie de 200 g unt sau margarina, 200 g faina si 3 galbenusuri.
Pentru prajitura Buturugi, se framanta un aluat, din care se intinde o foaie subtire, din care se fac banuti mici cu un paharel mic si se pun in tava la copt. Peste banuti, punem cu posul bezea si coacem la foc mic. Bezelele - 250 g zahar batut cu 3 albusuri. Crema - 4 oua batute cu 150 g zahar; compozitia se fierbe la Bain-Marie, dupa care se da la rece. Separat, se face un sirop gros din 2 linguri de cacao, 150 g zahar si putina apa, apoi se da la rece. Untul se freaca spuma si se adauga alternativ o lingura de crema de cacao si o lingura de crema de ou.
Lipim banutii cu bezeaua la interior, umplem cu crema si dam buturugile prin nuca macinata, apoi prajitura Buturugi se poate servi.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii