O placinta care dispare repede din farfurie.
Intr-un bol amestecam grisul cu smantana si lasam deoparte 30 min.
Intre timp mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste, adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare.
Adagam branza de vaci, grisul si amestecam cu o paleta bine.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoare, cca 30-40 min.
Lasam sa se raceasca in tava dupa care o servim cu smantana, dulceata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii