Placinta gustoasa cu dovleac este foarte simplu de preparat. Pentru aceasta reteta de placinta trebuie sa folositi 1kg dovleac.
Placinta gustoasa cu dovleac este foarte simplu de preparat. Se dizolva drojdia cu putin zahar in 100ml apa calduta. Se amesteca cu faina, zaharul si restul de apa, se adauga sarea si uleiul si se framanta un aluat elastic,care se lasa 30 minute sa se odihneasca. Se rade dovleacul pe razatoarea mare si se caleste cu zaharul si scortisoara. Se lasa sa se raceasca.
Se imparte in patru aluatul si din fiecare parte se intinde cate o foaie subtire. Foaia se pune pe hartie de copt, se pune dovleac pe toata suprafata foii si cu ajutorul hartiei se ruleaza.
Se aseaza rulourile in tava unsa cu ulei. Se ung si rulourile deasupra cu ulei si se dau la cuptor, la foc mediu, pana se rumeneste putin deasupra.
Placinta gustoasa cu dovleac se serveste pudrata cu zahar pudra.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaSaratelele cu branza sunt foarte bune atunci cand vreti sa rontaiti ceva. Au iesit 65 de bucati.
Saratele cu branzaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii