Sfaramam margarina cu faina si cu restul ingredientelor si le framantam. Impartim aluatul in 2 parti. Prima parte o intindem si captusim cu ea o tava
Sfaramam margarina cu faina si cu restul ingredientelor si le framantam. Impartim aluatul in 2 parti. Prima parte o intindem si captusim cu ea o tava de marime medie, turnam urmatoarea umplutura pe ea: batem 8 albusuri intr-o spuma tare, adaugam zaharul pudra, galbenusurile si incorporam macul macinat si pesmetul. Itindem cealalta jumatate de aluat si acoperim umplutura. Inainte de coacere impungem cu o furculita aluatul.
Alte retete de prajituri recomandate
Cornulete
Placinta cu mere
Tiramisu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAceastă rețetă delicioasă ii aparține d-nei Anișoara Ursan și mi-a făcut cu ochiul în revista Cărticica...
Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)
Comentarii