Rupem ciocolata in bucati si o topim la abur. Dizolvam cafeaua in 4 linguri de apa fiarta. Frecam untul cu zaharul si sarea, si adaugam pe rand ouale
Rupem ciocolata in bucati si o topim la abur. Dizolvam cafeaua in 4 linguri de apa fiarta. Frecam untul cu zaharul si sarea, si adaugam pe rand ouale si laptele. Incorporam faina amestecata cu praful de copt. Impartim aluatul in 3 parti, intr-una amestecam cicolata, si jumatate din cafea, in a 2-a parte amestecam restul cafelei, iar la ultima parte adaugam laptele ramas. Pozitionam alternativ cele 3 parti de aluat intr-o tava unsa cu margarina de 32X38 cm. Le coacem 40 de minute in cuptorul pre-incalzit la 175 de grade C. Taiem prajitura racita in patrate, si o decoram dupa preferinte cu zahar cu cacao, frisca sau ciocolata razuita.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu crema
Negresa prajitura
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Comentarii