Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii fierti sunt deliciosi si mult mai usori decat papanasii prajiti in ulei. Aceasta reteta de papanasi fierti se realizeaza cu ingredientele: branza de vaca, oua, faina, unt, smantana.
Se freaca branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Pe planseta pentru aluat se presara faina si se pune compozitia in forma de sul turtit, gros de doua degete.
Se presara putina faina si se taie bucati late de 3 cm. Se fierb in apa sarata clocotita pana cand papanasii se ridica la suprafata apei. Se scot cu lingura si se aseaza pe farfurie.
Se servesc fierbinti cu unt incalzit sau cu smantana.
Alte retete recomandate:
Mancare de urzici
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniO prajitura ciocolatoasa cu branza si cirese care merge perfect langa cafeaua de dimineata. "Retete de suflet"
Desert negresa cu branza si cirese
Comentarii