Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii deliciosi cu branza de vaci aveti nevoie de 400 g branza de vaci, 500 g faina alba, 250 g zahar.
Pentru papanasii deliciosi cu branza de vaci, din branza de vaci, faina, zahar, oua, zeama si coaja de lamaie facem o pasta, careia ii dam forma unor chiftelute rotunde cu gaura la mijloc si tot atatea bile mici, pentru pus deasupra.
Le prajim in ulei pe ambele parti, pana se rumenesc, dupa care le asezam pe un platou. In gaura, punem dulceata si smantana, iar deasupra asezam bila.
Papanasii deliciosi cu branza de vaci ii decoram cu frisca batuta cu zahar pudra si esenta de rom.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii