Se bat intr-un vas albusurile cu un praf de sare, obtinand o spuma tare. Cand sunt gata, se adauga treptat zaharul si vanilia si se bate permanent. Se
Se bat intr-un vas albusurile cu un praf de sare, obtinand o spuma tare. Cand sunt gata, se adauga treptat zaharul si vanilia si se bate permanent. Se adauga apoi galbenusurile pe rand si se inglobeaza incet in albusuri. Se adauga nucile, apoi faina, cate putin si se amesteca totul usor cu telul, nu cu mixerul! Se toarna in forma tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 25 de minute.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu zmeura
Prajitura cu capsuni si frisca
Prajitura olandeza cu fructe
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Comentarii