Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, apoi pe rand galbenusurile, zaharul vanilat si faina. Se unge apoi o forma de tort cu unt, se toarna
Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, apoi pe rand galbenusurile, zaharul vanilat si faina. Se unge apoi o forma de tort cu unt, se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor, la copt. Dupa ce s-a racit putin, se scoate din forma si se pregateste dupa preferinta.
Se serveste umplut cu orice fel de crema.
Alte retete de prajituri:
Tiramisu
Prajituri simple
Prajitura snikers
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieInca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...
Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici
Comentarii