Se freaca cu mixerul, untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si ouale, puse pe rind, dupa care se adauga faina amestecata cu praful
Se freaca cu mixerul, untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si ouale, puse pe rind, dupa care se adauga faina amestecata cu praful de copt, cacao si la urma laptele si apa de flori. Intr-o forma rotunda unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina, se pune 1/2 din amestec, se intinde cu lingura, deasupra se aseaza visinele scurse si se acopera cu restul de amestec.
Se coace la 180 de grade cca 60 de min.
Se taie si se serveste dupa dorinta..
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca Andra Mihail ne îmbie cu rețeta ei de pizza cu un aluat grozav de casă și topping pentru toate gusturile....
Mini-pizza - Irezistibil de gustoasăIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii