Prajitura cu mere de post este la fel de delicioasa ca si prajitura clasica cu mere. Foile pentru aceasta prajitura sunt de post, si sunt fragede.
Eu nu am calit merele, le-am scurs doar de zeama - primul aluat se imparte in doua- pentru a se lucra mai usor; - se intinde in foaie subtire si se unge cu o parte din amestecul b )- adica margarina+faina; - se ruleaza si apoi cu rabdare se intinde o foaie cat tava; - peste aluat se pun merele rase, apoi cealalta foaie, - inainte de a pune tava la cuptor se taie in patratele cu cutitul cald; - aluatul se desface in foite; - se pudreaza cu zahar dupa coacere.
Pofta buna! Reteta O alta prajitura cu mere de post a fost propusa de Paloma pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaDe sarbatori mi-au adus copiii din Franta cateva carti cu tot felul de retete si mi-a atras atentia aceasta pentru ca are o...
Reteta de prajitura imposibilaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii