Jumatate zahar se arde pana devine caramel, se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste zaharul la foc moale, se adauga galbenusurile + restul de
Jumatate zahar se arde pana devine caramel, se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste zaharul la foc moale, se adauga galbenusurile + restul de zahar+nuca taiata, apoi se mai lasa pe foc 5 minute
Apoi se indinde pe o foaie de napolitana, se pune alta deasupra si se preseaza cu ceva tare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaTortul l-am gasit pe un site italian si mi-au atras atentia mai intai ingredientele.Mi s-a parut un pic ciudat sa folosesc...
Tort de ciocolata, capsuni si maionezaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii