Negresa de post in ciocolata e o prajitura de post delicioasa. Nici nu ai spune ca e altfel decat negresa obisnuita.Pentru aceasta reteta de prajitura de post aveti nevoie de faina,zahar,ulei si ciocolata
Se amesteca bine toate ingredientele mai sus enumerate pana devine un amestec omogen. Puneti apoi intr-o tava tapetata cu ulei si faina. Lasati acolo cam 30 -40 de minute pana trece testul scobitorii.E foarte important sa nu deschideti usa cuptorului in primele 20 min.
Glazura: se pun toate ingredientele la foc mic si se amesteca pana se leaga compozitia. Se da la racit.
Poate fi servita cu o ceasca de cafea ori ceai.
Particip la concursul „ Bucate româneşti pentru zile când posteşti!” şi pe Facebook am nickname-ul Paula Ion
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDrobul de pui este un preparat usor, pregatit din pipote, inimi si ficat de pui, foarte aromat si delicios, ideal pentru...
Drob de pui (reteta video)
Comentarii