Mai intai topim ciocolata si o lasam sa se raceasca putin.Batem oule spuma cu putina sare, zahar si vanilia. Adaugam bucatelele de unt si amestecam bi
Mai intai topim ciocolata si o lasam sa se raceasca putin.Batem oule spuma cu putina sare, zahar si vanilia.
Adaugam bucatelele de unt si amestecam bine.
Adaugam si ciocolata topita in suvita subtire. Adaugam faina+praful de copt.
Adaugam si nucile rupte in bucatele mici si amestecam cu grija.
Ungem o tava si turnam compozitia. Dam la cuptorul preincalizit, la 190 grade C, pentru 30 de minute.
Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca complet in tava si pe urma se taie.
Pofta buna!
Reteta Negresa cu nuci a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciocolata gasiti aici:
Tort cu banane si ciocolata,
Prajitura cu crema de ciocolata,
Tarta cu ciocolata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaSpune-mi prajitura Alba ca Zapada si eu iti voi raspunde mama, bunica, copilarie ... Nu stiu daca prajiturile copilariei sunt...
Reteta de prajitura Alba ca ZapadaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii