• amesteca intr-un bol apa minerala cu uleiul, zaharul brun si dulceata de visine. Amesteca usor cu un tel pana se topeste zaharul.
• amesteca in alt bol faina cu cacao si praful de copt. Pune apoi putin cate putin in bolul cu ingredientele lichide si omogenizeaza cu telul. La final incorporeaza si nucile tocate.
• tapeteaza vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté cu hartie de copt si rastoarna compozitia
• imbraca capacul cu un prosop curat de bucatarie, ca sa eviti sa se scurga peste prajitura aburii formati in timpul coacerii
• seteaza slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté pe modul de gatire Low pentru 3 ore
• scoate apoi prajitura cu grija, cu tot cu hartia de copt, transfer-o pe un platou si las-o sa se raceasca inainte sa o tai.
Savureaza cu placere!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAspectuoase si bune - atat pot sa zic. Pentru reteta m-am inspirat dintr-o carte.
Briose cu capsuni si arahideReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii