Laptele impreuna cu cacaua si cu zaharul se pun pe foc si se lasa la fiert. Se amesteca bine pana ce se subtiaza crema, apoi se lasa la racit. Separa
Laptele impreuna cu cacaua si cu zaharul se pun pe foc si se lasa la fiert. Se amesteca bine pana ce se subtiaza crema, apoi se lasa la racit. Separat se freaca untul bine, apoi se amesteca cu trei sferturi din crema de cacao. Se adauga cate un galbenus pe rand, apoi faina si la final abusurile batute spuma tare. Se tapeteaza o tava mare si se toarna compozitia in ea, dupa care se pune la copt, in cuptorul cald. Cand este gata, se scoate, se toarna deasupra crema ramasa si se intinde pe toata suprafata. Se lasa la racit, dupa care se taie in patrate sau dreptunghiuri.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de prajituri:
Prajitura snikers
Turta dulce
Prajitura televizor
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarEste sezonul ghebelor, deci gasim din abundenta pe piata...o mancarica de toamna plina de savoare...
Tocanita de ghebe si muschiulet de porcDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii