Muffins cu branza este o reteta deosebita de briose cu crema de branza, foarte usor de preparat, perfecte pentru o gustare sau bune de pus la pachet.
Intr-un vas adaugam faina, la mijloc adaugam drojdia, galbenusul, esenta, zaharul amestecat cu untul topit si omogenizam. Adaugam plicurile de zahar vanilat, laptele si apa si incepem sa framantam pana devine o coca nelipicioasa. Dam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul.
Umplutura:
- amestecam branza cu smantana si zaharul pana obtinem o crema omogena.
Treptat adaugam laptele, faina si oul.
Coca o intindem intr-o foie dreptunghiulara si adaugam umplutura deasupra. Incepem sa rulam si taiem rulouri cca 3 cm. Rulourile se aseaza in tava (eu le-am asezat in tava de briose) tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu albusul batut cu zaharul, le lasam 10 minute dupa care le dam la cuptor pana se rumenesc putin.
Muffins cu branza sunt foarte bune caldute.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii