Ingredientele pentru aluat se pun intr-un vas si se amesteca bine pana devine o compozitie omogena. Din aluat se fac 12 forme de muffin de cate 7 cm
Ingredientele pentru aluat se pun intr-un vas si se amesteca bine pana devine o compozitie omogena. Din aluat se fac 12 forme de muffin de cate 7 cm. Formele se aseaza intr-o tava, si se coc la o temperatura de 200 de grade Celsius timp de 15-20 de minute pana se rumenesc. Se amesteca ingredientele pentru crema. Compozitia se imparte pe cele 12 forme de muffin, iar apoi se reintroduce la cuptor timp de 10 minute la aceeasi temperatura. Dupa ce s-au racit prajiturile se presara cu pudra de cacao.
Alte retete simple recomandate Prajitura cu visine Galusti cu prune
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii