Aluatul: Toate se amesteca la gramada,si formati o bila,dupa care o introduceti la rece pentru circa 3 ore. Se ia bucatele mici de aluat(circa o lingu
Aluatul:
Toate se amesteca la gramada,si formati o bila,dupa care o introduceti la rece pentru circa 3 ore.
Se ia bucatele mici de aluat(circa o lingura pentru o tarta),se pune la mijlocul tavitei pentru tarta si cu ajutorul degetelor se pasa de jos in sus si pe urma lateralele tavitei, pina se acopera tavita iar mijlocul sa fie gol.
se acopere cu staniol si se presara fasole (eu n-am pus nimic).
Se coc tartele la 325F(175grade)10-13 minte, nu mai mult,ca riscati sa se inchida aluatul de la culoare.
Budinca se presteaza dupa instructiunile de pe plic, insa eu in loc de 500 ml lapte,am adaugat 400 ml ,pentru o consistenta mai groasa.
Se umple fiecare tarta cu budinca nici fierbinte, dar nici rece(potrivita)se lasa sa stea 1 ora, pe urma se decoreaza cu fructe, iar peste fructe glazura incolora.
Pofta buna!
Reteta Mini tarte cu budinca si fructe a fost propusa de PARADIS pe forum culinar.ro
Alte retete cu fructe gasiti aici:
Prajitura cu fructe si bezea,
Tort rapid si usor cu fructe si quark,
Tort cu fructe
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Toscao prajitura ieftina, foarte usor de preparat si neasteptat de gustoasa :)
Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa
Comentarii