Pentru ischler aveti nevoie de 300 g margarina, 200 g zahar, 500 g faina, 150 g nuca macinata, vanilie.
Pentru Ischler, se framanta un aluat potrivit din care se fac rondele care se coc in tava tapetata, apoi se umplu cate doua cu crema de ciocolata si pe deasupra se glaseaza cu ciocolata topita. Din acest aluat se pot face si cornulete care se dau si ele prin ciocolata topita. Cornuletele cu doua culori se pot face, fara umplutura, mai mari. Dupa ce le scoatem din cuptor si sunt calde, turnam peste ele un sirop de zahar, le asezam pe un platou si presaram deasupra nuca de cocos, apoi Ischlerele se pot servi.
Ischlerul se serveste glazurat dupa ce s-a racit.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii