Inimioare zmeurate este o reteta de prajitura simpla si aspectuoasa de casa. Este o prajitura cu blat pufos, crema fina de branza si serbet de zmeura.
1. Se prepara blaturile separat din cate 5 albusuri batute spuma tare cu un praf de sare si zaharul, se incorporeaza si galbenusurile frecate un pic cu uleiul si esnta apoi se adauga faina cernuta inainte
Se tapeteaza tavile cu hartie pentru copt apoi se toarna aluaturile si se coc fiecare cate 20 de minute la foc potrivit. Se desprind de hartie cu ajutorul unei lame mai lungi de cutit si se lasa sa se raceasca.
2. Se freaca bine branzica cu zaharul vanilat si cu smantana apoi se aduga si gelatina hidratata la inceput cu 75 ml apap rece apoi topita (nu fiarta) la bain marin. Se aduga in amestecul de branzica in fir subtire.
3. Se aseaza primul blat in tava in care l-am copt, se toarna amestecul de branzica ,se toarna cu lingurita dulceata de zmeura pe toata suprafata prajiturii apoi se acopera cu cel de-al 2 lea blat, se preseaza usor cu mana si se da la rece cel putin 2 ore. Se taie prajitura cu un decupator sub forma de inimioara apoi se glazureaza cu serbet de zmeura.
Pofta buna!
1.Datorită valvei ajustabile pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive
2.Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Prajitura cu jeleu de zmeura si crema de branza se serveste de la frigider.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii