Batem spuma albusurile si adaugam zaharul pudra si cocosul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra, margarina, gemul de caise, praful de cacao si zaha
Batem spuma albusurile si adaugam zaharul pudra si cocosul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra, margarina, gemul de caise, praful de cacao si zaharul vanilat, apoi adaugam stafidele inmuiate in rom si biscuitii. Punem 1 ora la frigider. Tapetam cu folie un vas si turnam intai din aluatul cu cocos apoi din cel cu cacao. Scoatem aluatul cu folie cu tot si il pozitionam in hartii mignon mai mici. Sunt foarte aratoase, in partea de sus vine stratul cu cocos, iar sub el cel cu cacao. Folia trebuia schimbata la 7-8 bucati.
Alte prajituri delicioase gasiti aici
Tort de mere
Prajitura visine
Negresa prajitura
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Comentarii