Se freaca margarina spuma cu zaharul,se adauga romul,un virf de cutit de sare,putina coaja de lamiie rasa, apoi nucile amestecate cu faina. Se amestec
Se freaca margarina spuma cu zaharul,se adauga romul,un virf de cutit de sare,putina coaja de lamiie rasa, apoi nucile amestecate cu faina.
Se amesteca fara sa se framinte, se lasa la rece sa se intareasca, se intinde apoi in foaie de 1/2 de cm.grosime si se taie cu diferite forme.
Se coc la foc moale ca sa nu se rumeneasca.
Coapte se aseaza toate unele linga altele si se stropesc cu ciocolata inmuiata pe abur si subtiata cu putina apa calda ca sa fie ca o smintina.
Se trece peste ele cu furculita inmuiata in ciocolata.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri cu nuci de post a fost propusa de MC pe forum culinar.ro
Alte retete de post gasiti aici:
Negresa de post,
Rulada cu mere (de post),
Salam de biscuiti (de post)
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarO supa ce merita toata atentia. Am mancat-o de multe ori si o fac si des. Daca aveti toate ingredientele pregatite, atunci e...
Reteta Tom Kha Gai - Supa tailandeza de pui - Nr.4 din Best soups in the WorldDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii