165ml lapte se pune la fiert cu 65g unt. Cand clocoteste se pune 100g faina toata odata si se amesteca bine. Se ia deoparte si se pun 3 oua, pe rand,
165ml lapte se pune la fiert cu 65g unt. Cand clocoteste se pune 100g faina toata odata si se amesteca bine. Se ia deoparte si se pun 3 oua, pe rand, amestecand bine dupa fiecare.
Aluatul se pune in sprit si se fac forme pe hartia de copt. Se coc eclerele 15 min. Se lasa la racit.
2 banane se taie felii si se stropesc cu zeama de lamaie.
crema de ciocolata:350ml smantana se bate cu o lingura cu varf zahar praf .100g ciocolata se topeste pe aburi si se lasa sa se raceasca bine.se incorporeaza in amestecul de frisca.
eclerele se taie in 2 si se pun pe partea de jos felii de banane apoi crema.se acopera cu capacul si se decoreaza cu zahar vanilat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaProbabil ati observat ca folsesc in mod excesiv zmeura. Trebuie sa recunosc ca e ingredientul meu preferat, mai ales ca stiu...
Bomba de ciocolata cu zmeura si rodieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii