Se freaca spuma galbenusurile impreuna cu untul si zaharul. Se adauga apoi laptele, faina, putina sare si praful de copt, stins cu zeama de lamaie. S
Se freaca spuma galbenusurile impreuna cu untul si zaharul. Se adauga apoi laptele, faina, putina sare si praful de copt, stins cu zeama de lamaie. Se toarna apoi jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie. Se da tava la cuptor si se lasa la copt, la foc mic. Se adauga compozitia in cacaua ramasa si se coace si aceasta la foc potrivit. Dupa ce foile s-au racit, se ung cu dulceata si se suprapun.
Prajitura se taie cubulete si se serveste pudrata cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Lapte de pasare Prajitura snikers
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...
Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Comentarii