Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smintina si faina cit cuprinde. Se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie mai subtire, se taie
Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smintina si faina cit cuprinde. Se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul, se ruleaza, dindu-se forma de cornulete. Se pun in tava si se dau la cuptor. Se pot prepara fara ou si fara drojdie
Se servesc pudrate cu zahar
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaUn desert super bun, cu putine calorii, pufos, parfumat, aromat si merita incercat! Hai ca i-am facut prea multe complimente...
Prajitura pufoasa cu crema de branza
Comentarii