Coliva se orneaza cu zahar tos, cacao si biscuiti macinati, apoi se serveste. Este foarte buna.
Pentru coliva, arpacasul se curata si se spala bine, dupa care se pune la fiert. Se lasa sa dea cateva clocote, se acopera cu un capac, dupa care se inveleste intr-o patura si se lasa la umflat pana a doua zi. Dupa aceea, se pune zahar dupa gust, putina sare, cat de multa nuca si mirodenii.
Coliva se orneaza cu zahar tos, cacao si biscuiti macinati, apoi se serveste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieAm facut o supa tare buna, cu cateva legume si niste carnita de curcan.
Supa de curcan
Comentarii