Ciocolata de casa cu unt este un desert simplu si foarte gustos. Pentru aceasta reteta de ciocolata de casa aveti nevoie de cacao, unt, zahar si eventual arome.
Ciocolata de casa cu unt se face foarte rapid. Mai intai cerne separat cacaoa si laptele praf, ca sa fie mai fin. Pune la fiert zaharul cu 200 ml de apa. Fierbe-l timp de 3 minute de la momentul in care a inceput sa fiarba. Adauga cate o lingura de cacao si fierbe-l din nou timp de 3 minute. Ia-l de pe foc si adauga untul, dupa care adauga treptat laptele praf. Amesteca pana se omogenizeaza. Toarna amestecul pentru ciocolata de casa cu unt intr-o tava unsa cu unt.
Cand incepe sa se intareasca o poti taia bucati. Poti adauga dupa gust alune, nuca, stafide, cafea boabe.
Alte retete de dulciuri recomandate:
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii