Cheesecake-ul este un desert pe baza de crema de branza foarte iubit. Poate fi copt sau nu, pregatit cu fructe sau clasic. Iti propunem sa incerci o varianta revigoranta a cheesecake-ului, la cana, daca doresti sa prepari un anumit numar de portii.
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade celsius. Marunteste bine biscuitii, amesteca-i cu untul topit si pune-i intr-o tigaie incinsa la foc mediu cat sa se rumeneasca. Imparte crusta de biscuiti in fiecare forma (potrivita pentru cuptor) si apasa cu degetele.
2. Intr-un bol mediu toarna zeama de lamaie impreuna cu zaharul si amesteca pana se dizolva. Adauga crema de branza si mixeaza din nou. Apoi adauga oul, mixeaza pana e incorporat, apoi adauga frisca lichida si extractul de vanilie si mai mixeaza pana cand obtii un amestec omogen.
3. Pune apa la fiert intr-o oala. Aseaza cu o lingura amestecul de crema de branza in mod egal in fiecare forma, dupa care aseaza formele intr-o tava pentru cuptor. Toarna apa fiarta pana acopera 3/4 din vasele cu cheesecake-ul, si da-o la cuptor pentru 25-30 de minute. Marginile vor parea solide dar mijlocul nu trebuie sa fie ferm.
4. Scoate formele din apa si lasa-le sa se raceasca complet, apoi da-le la frigider pentru 2 ore cel putin. Pune un strat uniform de crema de lamaie, decoreaza cu frisca si felii de lamaie si bucura-te de un desert delicios, revigorant.
Cheesecake-ul cu lamaie la cana este un desert revigorant, delicios, usor, ce se serveste rece.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii