Cheesecake-ul cu ciocolata este o prajitura delicioasa, usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de prajitura pe culinar.ro, alaturi de alte retete de prajituri.
Cheesecake cu ciocolata este una dintre retetele cu care nu aveti cum sa dati gres. Se topesc 50 gr unt, apoi se amesteca cu biscuitii zdrobiti. Se taseaza compozitia pe fundul unei forma de tort cu diametrul de 23 cm, apoi se pune la rece. Se topeste ciocolata neagra, pe bain-marie. Separat se bate crema de vranza cu zaharul, apoi se adauga ouale unul cate unul. Se adauga ciocolata, smantana dulce si se amesteca bine. Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti si se pune la cuptor, pe o tava timp de o ora, la 140 grade. Se desprinde apoi prajitura de pe tava si se lasa la racit, pana a doua zi. Se bate frisca si se intinde peste Cheesecake-ul cu ciocolata.
Cheesecake-ul cu ciocolata se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Intotdeauna cand iau lapte dulce de la tarani sau chiar de la mama de la tara, inainte de a-l fierbe il incerc punand intr-o...
Branza naturala din lapte de vacaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii