Cheesecake clasic este o reteta de prajitura care este foarte simlu de preparat. Contine pe langa crema de branza, oua, zahar si biscuiti si unt
Intai de toatre se maruntesc bine biscuitii cu ajutorul unui robot de bucatarie sau cu a unui ciocan de batut carne. Firmiturile obtinute din biscuiti se amesteca cu untul si se apasa apoi pe fundul unei tavi rotunde cu marginile detasabile. Se pune pentru 15 minute la rece.
In acest timp facem crema de branza.
Se amesteca galbenusurile cu crema de branza, zaharul si aromele, iar separat intr-un vas se bat albusurile spuma.
Cand am obtinut o spuma tare si una mestec omogen cu branza, le amestecam cu grija pe cele doua, dupa care varsam compozitia nou formata in tava pe fundul careia am facut blatul din biscuiti.
Se da la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute la foc mic. Stingeti apoi focul, dar nu deschideti usa. Lasati acolo pana s-a racit, dupa care mai puneti in frigider pentru cateva ore.
Cand taiati folositi un cutit umezit. Se taie felii se se serveste ca desert, alaturi de ceai ori cafea.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniUsor, spumos, gustos!
Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde
Comentarii