Cheescake cu dulceata de afine este o reteta delicioasa si usoara. Pentru a pregati aceasta reteta de prajitura aveti nevoie de
Sfarami biscuitii marunt, adaugi untul topit, oul intreg si laptele. Intr-o tava detasabila de tort pui compozitia de biscuiti si ii presezi cu fundul unui pahar sa nu ramana goluri, aceasta va fi baza pentru prajitura. Pentru crema bati albusurile spuma cu 4 linguri de zahar si le pui la rece. Amesteci galbenusurile cu 3 linguri de zahar, peste galbenusuri adaugi mascarpone si albusurile spuma. La sfarsit adaugi branza de vaci si esentele. Peste baza de prajitura pui crema si dai la cuptor pentru 40 de minute. Cand are o culoare aurie este gata. Se pune la rece pentru cateva ore si apoi se desface pe un platou si se unge cu dulceata.
Rece langa o ceasca de cafea sau cappuccino.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii