Pentru chec simplu cu lapte se freaca spuma untul proaspat, se adauga zaharul pisat sau tos, fin cernut, si galbenusurile puse pe rand.
Pentru chec simplu cu lapte se freaca spuma untul proaspat, se adauga zaharul pisat sau tos, fin cernut, si galbenusurile puse pe rand. Se pregateste laptele rece si faina cernuta, in care s-a amestecat un pachet de praf de copt. Cand untul a cuprins bine galbenusurile si zaharul, se pune alternand lapte si faina, amestecand continuu. La sfarsit se adauga cele trei albusuri batute spuma. Se unge cu unt o forma rotunda de tort sau una dreptunghiulara, se toarna compozitia si se coace la foc bun. Checul se taie dupa ce s-a racorit.
Alt fel de chec se serveste dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzNiste pateuri foarte gustoase, potrivite pentru orice moment al zilei sau de luat la pachet la servici sau pentru cei mici la...
Pateuri cu piept de pui si crema de branza
Comentarii