1. Mixati toate ingredientele, ca sa obtineti un amestec omogen. Varsati amestecul intr-o tava (prevedeti o tava mai mare, caci creste) si puneti la c
1. Mixati toate ingredientele, ca sa obtineti un amestec omogen.
Varsati amestecul intr-o tava (prevedeti o tava mai mare, caci creste) si puneti la cuptor pentru 10 min la 200 °C.
2. Intretimp fierbeti la foc mic 125 gr unt, un pahar de zahar si 4 linguri de lapte, dupa ce s-a amestecat bine totul, si au trecut cele 10 min, scoateti din cuptor tava.
3. Varsati cu lingura amestecul de unt/zahar/lapte, si presarati cu migdale/amande lamele sau bucati( eu aveam mai grosolane). Deci am repus totul 10 min la cuptor si gata.
Pofta buna!
Reteta Butterkuhen/Prajitura cu unt a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Alte retete cu unt gasiti aici:
Rulada cu unt si cascaval ,
Chec cu unt si cacao ,
Crema de unt cu lapte .
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaSpune-mi prajitura Alba ca Zapada si eu iti voi raspunde mama, bunica, copilarie ... Nu stiu daca prajiturile copilariei sunt...
Reteta de prajitura Alba ca ZapadaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii