Briosele pufoase cu ciocolata sunt un desert delicios sau o gustare satioasa.
Se amesteca faina, praful de copt, cacaua, oul, zaharul vanilat, uleiul, laptele, ciocolata si se omogenizeaza totul.
Se toarna compozitia in formele pentru briose si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25 minute.
Cand se racesc se pot decora cu bombonele, frisca sau alte ornamente.
Briosele pufoase cu ciocolata se pot servi alaturi de o cafea aburinda sau de un lapte caldut.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii