Briosele pufoase cu bucatele de ciocolata sunt incredibil de usor si rapid de pregatit. Sunt foarte bune si aromate, iar pufosenia lor se pastreaza pentru mai multe zile la rand.
Se pun toate ingredientele (in afara de ciocolata) in mixer si se mixeaza bine. Se adauga apoi bucatelele de ciocolata si se amesteca usor cu o lingura.
Am pregatit 6 forme de briose, le-am uns cu unt si presarat cu faina. Am pus cu o lingura compozitia in fiecare, apoi cu o lingurita le-am nivelat si am mai pus deasupra bucatele de ciocolata.
Le-am dat la cuptor (preincalzit) la 180 de grade, reteta zice ca briosele se fac in 15 minute, la mine inca erau crude dupa 15 minute. In orice caz, depinde de cuptor, verificati cu scobitoarea.
Sunt foarte pufoase si dupa cateva zile, nu se intaresc.
Briosele pufoase cu bucatele de ciocolata se servesc dupa ce s-au racit impreuna cu o ceasca de cafea ori lapte.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii