Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de briose cu mere si dovleac copt sunt necesare urmatoarele ingrediente: mere, faina, bicarbonat, oua, ulei, dovleac, zahar.
Incalzeste cuptorul la 165 de grade. Unge cu unt formele de briose sau tapeteaza-le cu hartie de copt. Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu, sarea si amestecul de condimente.
Bate ouale spuma impreuna cu zaharul, adauga uleiul, merele razuite si piureul de dovleac copt. Adauga amestecul cu faina si umple formele de briose. Amesteca 1/4 din cana cu zahar cu untul si faina si unge briosele cu amestecul obtinut.
Pune la copt 15-20 de minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit.
Alte retete recomandate:
Pasca cu smantana
Spuma de capsuni
Lapte de pasare
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii