Briosele cu inimioare sunt vesele si pufoase, nu sunt deloc greu de preparat si pot fi savurate in orice moment al zilei.
Inimioarele:
mixam oul cu zaharul, dupa care adaugam uleiul treptat si iaurtul. Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam peste amestecul de ou, la final adaugam siropul si omogenizam. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care decupam forme de inimioara sau ce dorim.
Briosele:
mixam ouale cu zaharul pana devin ca o crema, adaugam uleiul treptat si restul de ingrediente
In formele de briose se adauga o forma de inima si deasupra turnam compozitia de briose.
Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoare.
http://shabbychicshop.ro/cadouri/758-cana-cu-suport-si-tavita-scarlet-posey.html
Lasam briosele cu inimioare sa se racoreasca dupa care le putem servi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii