Reteta de briose cu crema de branza este foarte gustoasa. Este o prajitura pufoasa care contine ca ingrediente: crema de branza, zahar, faina, praf de copt, smantana.
Se bate crema de branza cu 25 gr zahar si se pune la rece. Se incalzesc merisoarele cu 25 gr zahar pana cand incep sa plesneasca. Se zdrobesc usor, apoi se lasa la racit. Se cerne faina intr-un vas mare si se adauga zaharul ramas, praful de copt si putina sare. Se adauga ouale, uleiul, vanilia, merisoarele fierte si se amesteca. Se distribuie compozitia in formele de briose, si se face o mica gaura in fiecare, unde se pune cate un cocolos de branza. Se coc in cuptorul incins la 170 de grade, cca 25 de minute, pana se rumenesc.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Pasca cu ciocolata
Ciocolata de casa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii