Briose sau cupcakes cu ciocolata si capsuni, cu un mot de crema de capsuni, sunt preferatele copiilor!
Pune ciocolata rupta bucati intr-o craticioara impreuna cu untul moale taiat cubulete. Topeste-le la bain-marie pana obtii o crema omogena.
Mixeaza ouale intregi cu zaharul cu ajutorul unui robot pana isi tripleaza volumul. Pune apoi ciocolata topita si mixeaza in continuare la viteza mica pana se incorporeaza. Amesteca praful de copt cu faina si pune-le in compozitie, mixand in continuare la viteza mica.
Imparte compozitia in formele de briose si umple-le pe fiecare cam trei sferturi. Taie capsunile cubulete si pune in fiecare briosa 1-2 lingurite.
Pune tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 15 minute.
Lasa-le apoi sa se raceasca de tot.
Intre timp prepara crema: mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pudra, adauga apoi crema de branza si vanilia.
La final, pune 2-3 linguri de dulceata de capsuni blendata. Pune crema la rece inainte sa ornezi briosele.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii