Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata de post sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, cacao, bicarbonat, praf de copt, ulei, otet, esenta de vanilie.
Cuptorul se incalzeste la 175 de grade iar formele de briose se tapeteaza cu hartia de briose. Faina se amesteca cu cacaua, bicarbonatul, praful de copt, zaharul si sarea. Apoi, adaugam uleiul, otetul si apa.
Pasta se pune in formele de briose cu lingura si se lasa la cuptor 15-20 de minute.
Putem sa adaugam in aluat bucatele marunte de ciocolata sau nuci.
Pot fi servite dupa ce se racesc,
Alte retete de post recomandate:
Tort diplomat
Pasca cu smantana
Chec pufos
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii