Albusul se bate separat cu putina sare,jumatate din cantitatea de zahar si zaharul vanilat. Galbenuurile se mixeaza cu cealalta jumatate de zahar pan
Albusul se bate separat cu putina sare,jumatate din cantitatea de zahar si zaharul vanilat.
Galbenuurile se mixeaza cu cealalta jumatate de zahar pana se topeste apoi se adauga uleiul ca la maioneza pe urma laptele si coaja de lamaie. Se amesteca cu albusul batut spuma, cu praful de copt stins in putin suc de lamaie, faina si fulgii de ciocolata.
Se pun cu o lingura in formele de briose si se baga la cuptor .
Se servesc dupa ce s-au racit putin, eventual pudrate cu zahar vanilat.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaIn urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta. S-a scris mult despre aceste plante cat de...
Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Comentarii