Briosele cu banane vesele si colorate au o aroma delicata. Aceasta reteta de briose este perfecta pentru o petrecere sau pentru cei mici.
Se încinge cuptorul la 180C. Untul şi zahărul se bat împreună până se obţine o consistenţă cremoasă. Treptat, se încorporeaza în amestec cele două ouă. Într-un bol separat se amestecă făina, sarea şi bicarbonatul de sodiu. Se pasează cele trei banane până se obţine un piure. Făina se încorporează în amestecul de zahăr, unt şi ou. Se adaugă nucile şi bananele şi se mixează până se obţine un aluat omogen. Se aşază hârtii speciale in tava de briose si se toarnă compoziţia în hartiile de brioşe.
Se dau brioşele la cuptor timp de 30 de minute, până sunt crescute şi aurii. Se poţ testa cu o scobitoare – dacă aceasta iese curată, brioşele sunt coapte.
Se scot pe un grilaj iar cand sunt racite se pot decora cu fondant sau pot sa fie lasate asa simple. Eu le-am decorat cu margarete din fondant.
Produsul preferat de pe site-ul http://shabbychicshop.ro/ este http://shabbychicshop.ro/panseluta-easy-life/119-set-ceai-1-persoana-panseluta-easy-life.html
Briosele cu banane se servesc dupa ce s-au racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii