Se face din cafea o esenta tare. Se amesteca cu zaharul. Se desparte jumatate din sirop si se da la o parte. In cealalta jumatate se adauga nucile mac
Se face din cafea o esenta tare. Se amesteca cu zaharul. Se desparte jumatate din sirop si se da la o parte. In cealalta jumatate se adauga nucile macinate si se pun pe masina sa dea citeva clocote. Se lasa sa se raceasca intr-un vas cu apa rece atit cit sa poarta suporta mina si se fac bomboane. Imediat ce li s-a dat forma, se asaza pe farfurie si se toarna pe deasupra siropul de cafea, pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza bomboana. Este bine sa lucreze doua persoane, fiindca glazura se intareste foarte repede.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaDin seria "Retete preparate la multicooker" vin cu aceasta delicioasa musaca, inspirata de la reteta Bylaurei. E prima data...
Musaca de cartofi cu carne de pui
Comentarii