Se amesteca zaharul, cu untul, cu biscuitii maruntiti si cu cacao si se adauga laptele. Se framanta bine compozitia , se fac bombite din aluatul obti
Se amesteca zaharul, cu untul, cu biscuitii maruntiti si cu cacao si se adauga laptele. Se framanta bine compozitia , se fac bombite din aluatul obtinut.
Mod de servire
Se dau prin nuca de cocos si se pun in frigider. Daca nu aveti nuca de cocos puteti sa le seriviti si ca bombite de ciocolata.
Alte dulciuri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzM-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica
Salata cu fasole verde si sunca
Comentarii