Amestecam bine ingredientele, impartim aluatul in 2 parti si le condimentam in mod diferit. In jumate putem pune zahar vanilat si coaja de lamaie, iar
Amestecam bine ingredientele, impartim aluatul in 2 parti si le condimentam in mod diferit. In jumate putem pune zahar vanilat si coaja de lamaie, iar in cealalta cacao si eventual 10 dkg de fulgi de cocos. Atasam forma de biscuiti spritati la masina de macinat carne si formam bucati de 10 cm pe care le pozitionam pe o tava captusita cu hartie de copt. Se coc in 15-20 de minute. Putem pune in tava atat biscuti din aluat galben cat si biscuiti din aluat cu cacao intrucat pe cele galbene se poate observa mai bine cand sunt gata. Sunt biscuti buni care rezista timp indelungat.
O prajitura foarte buna!
Alte retete cu prajituri recomandate
Tarta cu fructe
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Comentarii