O bunatate cu tarate de ovaz indulcite cu miere si smochine fara sambure si legate u putin unt de cacao,iar deasupra servit cu o crema de avocado minunata. Un desert fara zahar si fara coacere. Minunat
Prepararea este foarte simpla, dar aveti nevoie de un robot de bucatarie In vasul robotului punem toate ingredientele si mixam pana cand se omogenizeaza si puntem lucra cu aluatul. Pe un platou formam cercuri (eu am folosit un cerc) pentru a forma biscuit de aceiasi marime si grosime. Am pus cate 2 linguri de aluat si am preset bine in interiorul cercului. Dam la frigider si lasam sa se intareasca. Pregatim crema delicioasa. Intr-un blender sau robot punem avocado curatat de coaja, curmalele, mierea si cacao si omogenizam pana cand avem o crema fina . Punem pe fiecare biscuit cate o lingura de crema si dam din nou la frigider. Noi am servit cu un sos din nectarine si pepene facut rapid la blender, fara adaos de zahar. Am pus nectarine in blender si felia de pepene si facem un sos grosut. Servim alaturi de felii de fructe si cu sos deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii