Biscuiti de tarate cu crema de avocado

O bunatate cu tarate de ovaz indulcite cu miere si smochine fara sambure si legate u putin unt de cacao,iar deasupra servit cu o crema de avocado minunata. Un desert fara zahar si fara coacere. Minunat

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
medie
Biscuiti de tarate cu crema de avocado

Ingrediente

  • Pt biscuit
  • -200 gr tarate
  • -100 gr curmale fara sambure
  • -100gr nuci
  • -1 lingura mare de miere
  • -50 gr unt cacao
  • -1 lingura cacao
  • Pt crema:
  • -1 avocado bine copt
  • -2 lingurite cacao
  • -2 linguri miere
  • -80 gr curmale
  • Pt sos
  • -2 Nectarine
  • -o felie pepene galben

Mod de preparare

Prepararea este foarte simpla, dar aveti nevoie de un robot de bucatarie In vasul robotului punem toate ingredientele si mixam pana cand se omogenizeaza si puntem lucra cu aluatul. Pe un platou formam cercuri (eu am folosit un cerc) pentru a forma biscuit de aceiasi marime si grosime. Am pus cate 2 linguri de aluat si am preset bine in interiorul cercului. Dam la frigider si lasam sa se intareasca. Pregatim crema delicioasa. Intr-un blender sau robot punem avocado curatat de coaja, curmalele, mierea si cacao si omogenizam pana cand avem o crema fina . Punem pe fiecare biscuit cate o lingura de crema si dam din nou la frigider. Noi am servit cu un sos din nectarine si pepene facut rapid la blender, fara adaos de zahar. Am pus nectarine in blender si felia de pepene si facem un sos grosut. Servim alaturi de felii de fructe si cu sos deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca poloneza
4
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Pasca cu ciocolata si branza
5
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce