Intr-un vas se mixeaza laptele cu pachetul de crema caramel(pudra),pachetul de frisca(pudra), ness-ul si smintina lichida pina devine crema. Biscuitii
Intr-un vas se mixeaza laptele cu pachetul de crema caramel(pudra),pachetul de frisca(pudra), ness-ul si smintina lichida pina devine crema. Biscuitii se inmoaie in zeama de compot(se baga si se scoate unul cite unu) si se asaza pe o tava unul linga altul formind un blat de 5 biscuiti lungime si 4 latime peste care se pune un strat de crema apoi inca unul de biscuiti. Se pun 4 straturi de biscuiti si 4 de crema. Se orneaza cu biscuiti sfarimati si ananas.
Dupa ce a stat 2 ore la frigider.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIn primul rand mi-a facut Cleme pofta cu minipavlovele ei, in al doilea rand aveam prea multe albusuri la congelator asa ca...
Desert Pavlova cu mascarpone si fructeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii